Makelaar Velp

Bent u op zoek naar een makelaar voor uw huis in Velp? Dan is Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij BV voor u de aangewezen persoon.

Makelaar Velp

Als makelaar van Velp en de overige gemeenten zijn wij uitstekend in staat u op adequate wijze van dienst te zijn. Wilt u weten hoe we dat doen? Door méér te doen.

Marketing

Marketing is tijdens de opleiding van een makelaar het vak dat het minst aan bod komt. Terwijl dat nu juist één van belangrijkste vakken zou moeten zijn. Immers een huis op internet zetten en wachten tot de koper komt kan iedereen. Wat niet iedereen kan is een uitgekiende marketingstrategie opzetten voor één woning. Denk hierbij aan de inzet van internet en social media. Maar vergeet ook de traditionele media niet.

Een huis kopen of verkopen in Velp

Het gaat bij Van Gelre makelaardij BV om mensen, niet om stenen. Als makelaar zijn wij vaak betrokken bij belangrijke en emotionele beslissingen in het leven van onze klant. Maar ook de koper is een mens. En deze koper wil ook graag als mens behandeld worden. Dat betekent voor ons dat we net dat ene stapje meer zetten. Natuurlijk kunt bij ons ook ’s avonds bezichtigen. En natuurlijk kan dat ook in het weekend.

Als u op zoek bent naar een makelaar voor uw huis in Velp dan is Van Gelre makelaardij BV u graag van dienst. Wilt u uw huis in Velp ook snel en zorgeloos verkopen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Wij informeren u dan graag over onze aanpak. Vul in onze online afspraken planner uw gegevens in voor het maken van een vrijblijvende afspraak met Van Gelre makelaardij BV. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen. Bel 026-2600010    vangelre makelaar