Verhuurcomplexen

Heeft u interesse? Vul dan het contactformulier op onze site in met uw wensen.

Neem contact op

Te huur
Steenstraat 99, Arnhem

Steenstraat 99 Arnhem

20 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 en 3 kamerappartementen deels met balkon en volledig gerenoveerd. Gelegen op een A-locatie in Arnhem Centrum.
Te huur
Broerenstraat 19, Arnhem

Broerenstraat 19 Arnhem

3 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 en 3 kamerappartementen met balkon of terras en volledig gerenoveerd. Gelegen op een A-locatie in Arnhem Centrum.
Te huur
Europalaan 43, Renkum

Europalaan 43 Renkum

16 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 kamerappartementen welke volledig gerenoveerd zijn. Gelegen in het centrum van Renkum met ruime parkeergelegenheid
Te huur
Parallelweg 2-50, Wolfheze

Parallelweg 2-50 Wolfheze

24 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 kamerappartementen (mogelijkheid voor gerenoveerde oplevering bestaat). Gelegen in de bossen van Wolfheze en op loopafstand van het NS station. Heeft u interesse? Vul dan het contactformulier op onze site in met uw wensen.

Nieuwbouw

Te koop
Cornelis Koningstraat 7 en 7a te Oosterbeek

Cornelis Koningstraat 7 en 7a Oosterbeek

VERGUNNING VERLEEND!
Start bouw: na de zomer 2023

Gasloos en energiezuinig A+++ wonen? Dan kan in deze HALFVRIJSTAANDE nieuwbouwwoning met 5 slaapkamers en (optioneel) 2 badkamers in het centrum van Oosterbeek! Deze splinternieuwe geschakelde HALFVRIJSTAANDE WONING wordt gasloos en BENG (bijna energieneutraal gebouwd) uitgevoerd met gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen (A+++-label). De volumineuze woningen worden opgeleverd met houten berging en tuin. Het geheel wordt gesitueerd in hartje centrum van Oosterbeek en beschikken over 1- of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.


Perceelsoppervlakte:163 en 215 m2
Woonoppervlakte:ca. 150 m2

Koopsom
€ 769.000,- / 799.000 V.O.N.

Te koop
Groot Nyvendaal te VELP

Groot Nyvendaal Velp

9 energiezuinige appartementen!
Aan de rand van Velp, met uitzicht richting het beekdal in Rozendaal, wordt een kleinschalig appartementengebouw met negen appartementen, ieder met eigen berging en één of twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder, gerealiseerd. De appartementen variëren in grootte van 110 tot 183 m2. Het complex ligt op loopafstand van het centrum van Velp en de bossen van Beekhuizen en kasteel Rozendaal. Uiteraard voldoen deze luxe appartementen aan de laatste eisen van duurzaamheid en isolatie en zijn uw wensen tot aanpassing bespreekbaar.
Koopsom:variërend van € 758.500,- tot € 1.097.000,- V.O.N.
Te koop
Hof achter Dorpsstraat 147 te RENKUM

Hof achter Dorpsstraat 147 Renkum

9 energiezuinige woningen in een knus hofje!
Wilt u graag het comfort en de zekerheid van nieuwbouw maar wel in een mooie, bestaande woonomgeving? Op steenworp afstand van de Renkumse dorpskern komen 9 energiezuinige woningen in een knus hofje. De woningen zijn geheel gasloos (Bijna Energie Neutraal - BENG) en daarnaast voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Dat betekent comfortabel en duurzaam wonen. Het woonerf is alleen bereikbaar via de Dorpsstraat, zodat een autoluw woonerf ontstaat waar auto’s te gast zijn. Hier kunnen de kinderen veilig op straat spelen terwijl u geen zorgen heeft over de energierekening of het onderhoud van uw woning.
Koopsom:variërend van € 350.000,- tot € 670.000,- V.O.N.
Verkocht
Vera Eijbershof te Oosterbeek

Vera Eijbershof Oosterbeek

10 nieuwbouwwoningen VERKOCHT
De 10 moderne woningen worden gasloos uitgevoerd en onder andere voorzien van een warmtepomp. De architect (NEXIT te Arnhem) heeft in het ontwerp ook meegedacht in het veranderende klimaat door groene erfafscheidingen toe te passen en delen van de daken te voorzien van sedum. De woningen worden gesitueerd in een kindvriendelijk hofje. De natuurlijke hoogteverschillen in het terrein versterken het eigentijdse kappenspel hetgeen ook kenmerkend is voor het straatbeeld rondom het plangebied.
Mogelijk komt er een 2e fase.

Heeft u interesse? Vul dan het contactformulier op onze site in met uw wensen.

Neem contact op