Diensten

Dienstverlening volgens Van Gelre

Het makelaarsvak draait om verkoop of aankoop van onroerende zaken. Daarom hebben we een arsenaal aan diensten en middelen tot onze beschikking staan om uw verkoop positief te beïnvloeden. Per woning en situatie bepalen we samen met u welke middelen de grootste kans op een succesvolle verkoop zullen geven. U kunt denken aan de inzet van meer traditionele middelen zoals het verkoopbord in de tuin, adverteren of de website Funda.nl. Ook goede fotografie, een promotionele film of het restylen van uw woning behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen u echter ook graag met wat minder conventionele methoden voor de verkoop van uw woning. Denkt u daarbij aan onze concepten "Seniorenwonen" of “Generatieruilen“.

U bent de belangrijkste ambassadeur van uw woning!

Wij schuwen (bijna) geen enkel middel om de aan ons toevertrouwde woningen te verkopen. Onderscheidend is o.a. dat wij ook graag gebruik maken van UW netwerk! Hoeveel mensen in uw omgeving zouden niet al interesse kunnen hebben in uw woning? Neven en nichten, vrienden van vrienden? Met de huidige vormen van social media is het heel goed haalbaar geworden om hier uw winst te boeken! Neemt u eens een kijkje op www.kijkmijnhuis.nl of onze social-media.

Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij u graag toe welke methode het beste bij uw woning past. Een afspraak maken kan eenvoudig via de e-mail of telefoon 026-2600010.

Neem contact met ons op