Seniorenwonen

Overweegt u te verhuizen en blijft die gedachte u bezighouden? Maakt u zich zorgen over alle bijkomende zaken die u zou willen regelen? Informeert u dan eens naar ons Seniorenwonen concept.

‘Seniorenwonen’ is onze woonservice waarbij wij u van uw huidige woning op weg helpen naar een comfortabele, passende woning, met of zonder zorgmogelijkheden. Een nieuw huis waar u weer jaren met veel plezier en comfort kunt wonen.

Van Gelre makelaardij helpt u bij het oriënteren op deze specifieke markt, het maken van afspraken voor u en het opzetten van een heldere planning om zonder (financiële) zorgen de stap naar een geschikte woning te kunnen maken. Kortom; een stukje ontzorging op een, voor veel mensen, bekend maar spannend terrein. Daarnaast kunt u eventueel gebruik maken van onze klushulp of kwaliteitsaannemer(s) om uw nieuwe onderkomen kant-en klaar te maken voor uw gebruik. Zo maken wij uw verhuizing zo zorgeloos en comfortabel mogelijk. Interesse in een inventarisatiegesprek? Bel: 026-2600010 voor uw afspraak.

Waarom zou u niet verhuizen?

De meest genoemde redenen om te verhuizen naar een meer passende woning zijn het onderhoud aan de woning, de tuin en het formaat van de woning. Kort gezegd, het huis is gewoon te groot geworden of dient zijn oorspronkelijke doel niet meer. Echter ook andere zaken vragen uw aandacht. Wat denkt u van de financiële planning en toekomstige zorgbehoefte. Een verhuizing kan deze zaken in één keer in goede banen leiden. Samen met u (en indien gewenst uw familie) maken we een planning waarbij we een goede balans zoeken tussen financiën, zorg en wonen. Als voorbeeld, wanneer u een huis in bezit heeft, kan dat de basis vormen voor de financiering van uw toekomstige woonwensen en zorgbehoefte. We maken graag kennis met u om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over uw toekomstige woning. U kunt contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 026-2600010 of via email info@vangelremakelaardij.nl.

Neem contact met ons op