Verhuurcomplexen

Heeft u interesse? Vul dan het contactformulier op onze site in met uw wensen.

Neem contact op

Te huur
Steenstraat 99, Arnhem

Steenstraat 99 Arnhem

20 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 en 3 kamerappartementen deels met balkon en volledig gerenoveerd. Gelegen op een A-locatie in Arnhem Centrum.
Te huur
Broerenstraat 19, Arnhem

Broerenstraat 19 Arnhem

3 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 en 3 kamerappartementen met balkon of terras en volledig gerenoveerd. Gelegen op een A-locatie in Arnhem Centrum.
Te huur
Europalaan 43, Renkum

Europalaan 43 Renkum

16 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: 2 kamerappartementen welke volledig gerenoveerd zijn. Gelegen in het centrum van Renkum met ruime parkeergelegenheid
Te huur
Parallelweg 2-50, Wolfheze

Parallelweg 2-50 Wolfheze

24 appartementen - Regelmatig appartementen te huur
Wij bieden hier aan: recent gerenoveerde 2 kamerappartementen met voldoende parkeergelegenheid. Gelegen in de bossen van Wolfheze en op loopafstand van het NS station.

Nieuwbouw

binnenkort in de verkoop
Hof achter Dorpsstraat 147 te RENKUM

Capelbloesem Wageningen

Op deze centrale locatie wordt een nieuw woonproject van maar liefst 20 wooneenheden gerealiseerd. Deze locatie wordt getransformeerd naar een moderne en levendige woonlocatie in hartje Wageningen.

Aan de Haverlanden tref je een zorgvuldig ontworpen mix van 6 benedenwoningen met zonnige tuin en berging en 14 maisonnettes met berging en zonnig balkon.
Zo omarmt nieuwbouwproject Capelbloesem de diverse behoeften van zijn bewoners en biedt het een thuis voor iedereen. Door de mix van woningtypen bedient het meerdere doelgroepen die in de omgeving nog te weinig vertegenwoordigd zijn en waarvan de behoefte naar woonruimte zeer groot is.

Ben je nu geïnteresseerd en wil je meer weten?
Schrijf je dan in via het contactformulier op onze site!

De start verkoop vindt plaats 5 juli 2024.

Koopsom De verkoopprijs is vanaf € 389.000,- V.O.N.
Verkocht
Cornelis Koningstraat 7 en 7a te Oosterbeek

Cornelis Koningstraat 7 en 7a Oosterbeek

VERGUNNING VERLEEND!

Start bouw: 1e kwartaal 2024. De Cornelis Koningstraat in Oosterbeek is een geweldige plek om te wonen en te leven. Net achter het centrum en om de hoek van de gezellige Weverstraat. De drukte van de Utrechtseweg lijkt ver weg, maar toch woont u midden in het centrum van het mooie Oosterbeek. Er worden 2 energiezuinige, VRIJSTAAND (geschakelde) woningen gerealiseerd met o.a. 4 of 5 slaapkamers, 1 of 2 parkeerplaatsen en een (fietsen)berging. Kortom een woning met veel ruimte en mogelijkheden. Deze nieuwbouwwoningen worden uitgevoerd met gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen (BENG).


De woning in getallen - Cornelis Koningstraat 7, Oosterbeek
Kavel oppervlakte: circa 180 m2 / 198 m2
Bruto woonoppervlakte: ca. 124.4 m2
Energielabel A+++ / GASLOOS
1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Koopsom
Prijzen vanaf € 699.000,- V.O.N.

Te koop
Hof achter Dorpsstraat 147 te RENKUM

Hof achter Dorpsstraat 147 Renkum

9 energiezuinige woningen in een knus hofje!
Wilt u graag het comfort en de zekerheid van nieuwbouw maar wel in een mooie, bestaande woonomgeving? Op steenworp afstand van de Renkumse dorpskern komen 9 energiezuinige woningen in een knus hofje. De woningen zijn geheel gasloos (Bijna Energie Neutraal - BENG) en daarnaast voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Dat betekent comfortabel en duurzaam wonen. Het woonerf is alleen bereikbaar via de Dorpsstraat, zodat een autoluw woonerf ontstaat waar auto’s te gast zijn. Hier kunnen de kinderen veilig op straat spelen terwijl u geen zorgen heeft over de energierekening of het onderhoud van uw woning.
De tussenwoningen zijn reeds verkocht.

Koopsom Variërend van € 539.000,- tot € 695.000,- V.O.N.
Verkocht
Vera Eijbershof te Oosterbeek

Vera Eijbershof Oosterbeek

10 nieuwbouwwoningen VERKOCHT
De 10 moderne woningen worden gasloos uitgevoerd en onder andere voorzien van een warmtepomp. De architect (NEXIT te Arnhem) heeft in het ontwerp ook meegedacht in het veranderende klimaat door groene erfafscheidingen toe te passen en delen van de daken te voorzien van sedum. De woningen worden gesitueerd in een kindvriendelijk hofje. De natuurlijke hoogteverschillen in het terrein versterken het eigentijdse kappenspel hetgeen ook kenmerkend is voor het straatbeeld rondom het plangebied.
Mogelijk komt er een 2e fase.

Heeft u interesse? Vul dan het contactformulier op onze site in met uw wensen.

Neem contact op