Woning verkopen?

In de woningmarkt van vandaag de dag draait het bij de verkoop van uw woning om opvallen. De eerste klap is immers een daalder waard. Van Gelre makelaardij B.V. behartigt uw belangen op positieve wijze en geeft energie aan uw zaak!

Bij de verkoop van uw woning regelen wij op professionele wijze uw zaken. Het welbekende verkoopbord wordt geplaatst, uw woning verschijnt op de (NVM-) website www.funda.nl en onze eigen website www.vangelremakelaardij.nl. Ook de presentatie van uw woning in onze unieke verkoopvitrine op het Raadhuisplein en onze digitale kantooretalage brengen uw woning extra aandacht.

Een uniek aspect in het verkooptraject is o.a. dat de kantoormedewerkers zelf uw woning komen bekijken! Zo zorgen wij ervoor dat het gehele kantoor uw woning werkelijk ‘kent’ en uitstekend kan aanprijzen aan potentiele kopers. Klinkt simpel en dat is het ook. Toch is deze werkwijze uniek te noemen voor ons kantoor!

Uiteraard gebruiken we onze jarenlange kennis van de regio, alle Social Media (Twitter, Facebook) en het uitgebreide NVM-netwerk om uw woning nog beter onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Alles is erop gericht om uw verkoop tot een succes te maken.

Wilt u meer weten over onze methodes? We vertellen u er graag meer over.

Van Gelre makelaardij B.V.
026-2600010

Neem contact met ons op