Beschrijving

Aan de rand van een uitgestrekte bosrijke omgeving in het dorp Wolfheze staat een VRIJSTAAND WOONHUIS dat sinds 2015 volledig werd gerenoveerd. Deze fraaie woning heeft een oprit met vrijstaande, stenen garage, prachtig aangelegde, omliggende tuin met een gezellige veranda voorzien van buitenkachel (2022). Het geheel beschikt over een ruime zonnige woonkamer, kelder, drie slaapkamers en ruime zolderberging.

ENERGIELABEL C is eenvoudig haalbaar

Indeling

Indeling:
Ruime hal met toegang naar de kelder, opstelplaats voor de meterkast, toilet met fontein en toegang naar een ruime woonkamer met uitbouw die is gerealiseerd in 2018. De woonkamer is afgewerkt met een massief houten parketvloer, gestucte wanden en voorzien van een openhaard met schouw. Vanuit de woonkamer is via openslaande deuren de royale voortuin bereikbaar. De begane grond is geïsoleerd en beschikt over vloerverwarming die doorloopt tot in de hal. De keuken in hoekopsteling werd in 2015 nieuw geplaatst en vanuit de keuken zijn de achtertuin met gezellige veranda en garage bereikbaar.

Eerste verdieping

1e verdieping:
Royale overloop met zeer veel daglicht en wasruimte met aansluitingen, drie slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot een breed balkon. De moderne badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ligbad, 2e toilet en separaat opgestelde douche. De vloer in de badkamer is voorzien van vloerverwarming die gebruik maakt van restwarmte. Via een Vlizotrap is er toegang tot een (berg-)vliering.

Bijzonderheden

Overige informatie:
- De volledige elektra, leidingen en riolering zijn in 2015 volledig vervangen;
- De binnen-en buitenzijden van het huis zijn geschilderd in 2015;
- De buitenmuren zijn daarnaast in 2015 opnieuw gevoegd;
- In 2022 is de dakgoot gerepareerd en is er een nieuwe zinkcoating aangebracht;
- De vaatwasser is in 2021 vernieuwd;
- De woning beschikt over een kelder op stahoogte. Hier is Nefit Trendline HRC30 ketel uit 2015 opgesteld;
- Perceel: 410 m2; 
- Woonoppervlakte: 110.8 m2;
- Inhoud ca. 382 m3; 
- Aanbouw woning uit 2018; 

Het dorp Wolfheze:
Wolfheze ligt tussen diverse bossen en natuurgebieden (o.a. Johannahoeve). Er is een NS-station (met stationswinkel) aanwezig en er is een goede bereikbaarheid van de uitvalswegen (A12 / A50). De basisschool bevindt zich op loopafstand, alsmede de sportvelden en paardenmanege de Henriettehoeve. De winkels en andere voorzieningen in Oosterbeek, Doorwerth en Renkum zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar.

Kenmerken