Beschrijving

NIEUWBOUW RENKUM: 9 energiezuinige woningen in een knus hofje!
3 tussenwoningen met eigen parkeerplaats.
Perceeloppervlakte: 60, 64  en 67 m2

Koopsom: € 350.000,- v.o.n.

Wilt u graag het comfort en de zekerheid van nieuwbouw maar wel in een mooie, bestaande woonomgeving? Op steenworp afstand van de Renkumse dorpskern komen 9 energiezuinige woningen in een knus hofje. De woningen zijn geheel gasloos (Bijna Energie Neutraal - BENG) en daarnaast voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Dat betekent comfortabel en duurzaam wonen.

Het woonerf is alleen bereikbaar via de Dorpsstraat, zodat een autoluw woonerf ontstaat waar auto’s te gast zijn. Hier kunnen de kinderen veilig op straat spelen terwijl u geen zorgen heeft over de energierekening of het onderhoud van uw woning. 

RENKUM EN OMGEVING
Daar waar de bossen en de heuvels van de Veluwe overgaan in het weidse rivierlandschap van de Neder-Rijn, ligt het mooie dorp Renkum. Het dorp is omgeven door natuur en een hele fijne groene woonomgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook voor kinderen is het fijn om bij de natuur op te groeien en vrij te kunnen spelen. Renkum heeft een autovrije dorpskern met een groot aanbod aan winkels en speciaalzaken, waar je rustig je dagelijkse boodschappen kan doen. Sporten, leren en ontspannen kan in het gloednieuwe Doelum, met een groot scala aan sport- en cultuurverenigingen. Ook voor buitensport zijn in Renkum vele mogelijkheden. Steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn op korte afstand van Renkum en eenvoudig te bereiken. Renkum beschikt over goede busverbindingen en ligt gunstig ten opzichte van de A50.

Renkum ligt in een unieke, natuurlijke omgeving met vele andere mooie plekken, zoals Doorwerth met het middeleeuwse kasteel en het schilderachtige Oosterbeek. Het Renkums Beekdal is een bijzonder natuurgebied en ligt pal naast het dorp. Hier vind je bijzondere dieren en planten, beken en sprengen, wandel je langs landgoederen en heb je uitzicht over de uiterwaarden. Voor de kinderen is er ook veel te beleven in het Kabouterbos en in de waterspeeltuin. 
Op loopafstand van het hofje vind je landgoed Oranje Nassau’s Oord met de befaamde Ommuurde Tuin, hertenweide en uitgestrekt bosgebied. Of wandel door de uiterwaarden van de Jufferswaard met haar wilde paarden. De keuze is aan jou, in Renkum is de natuur altijd dichtbij.

ARCHITECT 
Het woonerf komt op het voormalige terrein van hoveniersbedrijf Everts & Weijman. Architectenbureau CONTEXTUREARCHITECTS heeft de woningen in een eigentijdse, traditionele stijl ontworpen. Door te werken met bakstenen in lichte kleuren in een gedetailleerde compositie krijgt het hofje een vriendelijke en dorpse uitstraling.

De woningen voldoen natuurlijk ook aan de nieuwste normen voor duurzaamheid en zijn gasloos en Bijna Energie Neutraal (BENG).

OVERIGE INFORMATIE:
- Eigen bewoningsplicht (min. 5 jaar)
- projectnotaris

Kenmerken