Beschrijving

***Royaal parterre-appartement met tuin***
Royaal 5-kamerappartement op de begane grond met ruime tuin over de gehele breedte (ca. 11 x 7 m), ruime stenen berging en achteringang via de steeg. Het betreft een bijzonder appartement midden in het  centrum van Oosterbeek met alle dagelijkse behoeften op loopafstand. Dit appartement is zeer geschikt voor jong en oud(er)! Met de brede tuin, drie ruime slaapkamers, dichte keuken en een grote woonkamer met aparte eetkamer mag dit appartement uniek in het huidige marktaanbod genoemd worden!

Dit appartement in getallen:
Gebruiksoppervlakte: 103 m2
Inhoud: 316 m3
Tuin: ca. 77 m2
Berging: 8 m2
Bouwjaar: 1956
VVE: €60,- per maand.

Per direct beschikbaar.

Indeling

Complex: 
Afgesloten entree met bellenbord, trapopgang en brievenbussen.

Entree, ruime hal met meterkast, toilet en toegang tot 3 ruime slaapkamers! De hoofdslaapkamer is aan de tuinzijde, heeft Franse openslaande deuren en een wastafel. 
Aan de gang ligt een nette, gesloten, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, met een kast  voor de HR-CVketel en een deur naar de tuin en schuur/berging. 
De badkamer maakt een keurige indruk met veel daglicht en is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer maakt indruk door de grote ruimte, de sierschouw en mooie lichtinval, met aansluitend een eetkamer (met schuifbare, glazen tussenwand) en heeft ook een deur naar de tuin.

Tuin

Brede tuin op het oostzuidoost gelegen. De tuin is onderhoudsvriendelijk qua inrichting en heeft een achterom. De berging bereikbaar voor fietsen en motor. De besloten tuin heeft privacy en valt op door de ruime afmetingen.

Bijzonderheden

Overige informatie:
- Vanuit deze locatie is park 'Bato's Wijk'  op loopafstand bereikbaar.
- Grotendeels (3/4 deel dubbel glas)
- Dak wordt momenteel vernieuwd vanuit de VVE

Kenmerken