Beschrijving

Verscholen in het groen en de glooiingen van het heuvellandschap aan de rand van Oosterbeek, staat deze romantische, rietgedekte Engelse cottage. Een charmant LANDHUIS met een ligging op een besloten perceel van 747 m². Op loopafstand van de bebouwde kom, maar met voldoende rust en privacy! Een heerlijke plek om met uw gezin te wonen en te werken... Het huis verkeert in een prima staat van onderhoud en is, naast de stijlvolle kenmerken, een comfortabel huis met een moderne keuken en sanitair. In de tuin een aangebouwde houten carport in Engelse stijl en tuinhuis met ruimtelijke, knusse overkapping en haard. Deze ruimte is multifunctioneel te noemen. Op dit moment is de ruimte in gebruik als schoonheidssalon. De entree van het perceel is via een uitrit aan de Schelmseweg toegankelijk.

Algemene informatie:
Bouwjaar: 1935. Gerenoveerd tussen 1997 en 2006.
Bouwwijze: opgetrokken in steen. Dakbedekking door middel van een rieten dak.
Isolatie: voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk dubbele beglazing.
Woonoppervlakte: ca. 182 m².
Inhoud: ca. 770 m³.
Perceeloppervlakte: 747 m².

Indeling

Begane grond:
Klassieke entree met granitovloer, authentieke details, toilet en toegang tot een wijn-/provisiekelder. Luxe dichte keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, Belgisch hardstenen aanrechtblad en met een strakke uitstraling. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken en de tuin. De woonkamer is prachtig.  Deze klassieke kamer-en-suite heeft het gewoon! Originele glas-in-lood schuifdeuren, open haard, Franse eikenvloerdelen en openslaande deuren naar de tuin. Het  woongedeelte aan de Straatzijde heeft tevens een ruime erker met vaste (boeken-)kast.

Eerste verdieping

1e Verdieping
Ruimtelijke overloop met daglicht en separaat opgesteld toilet. Vanaf de overloop zijn er drie slaapkamers bereikbaar waarvan 1 met balkon. De badkamer maakt een nette indruk en is voorzien van een inloopdouche, ligbad en brede (dubbele) wastafel uit hardsteen met meubel.

Tweede verdieping

2e Verdieping:
Via een imposante vaste trap op de overloop met ruim daglicht is een nog betere verdieping bereikbaar...Wat een ruimte en wat een uitstraling! Dit is de verassing van het huis. Deze grote verdieping heeft een dubbele dakkapel en is breed inzetbaar. Twee kamers of extra kantoorruimte? Geen probleem...De ruimte is extra imposant door alle zichtbare houten dakspanten. Wat een heerlijke ruimte.

Kenmerken