Beschrijving

Het is mooi wonen in Heelsum aan de rand van de Veluwevallei en uitkijkend over een parkachtige tuin. 
Dit, op de 5e woonlaag gelegen, HOEK-appartement van ca. 80 m2 maakt voor u de verhuizing van een woning naar een appartement gewoon aangenaam! Zittende op het beschutte loggia/balkon heeft u werkelijk een schitterend uitzicht over de uitgestrekte verenigingstuin en omliggende weilanden met paarden…. Elk seizoen is hier weer een feest van verandering!

Indeling

Via de beveiligde centrale hal met een overdag bemande receptie bereikt u via de trap of de lift het appartement. 

5e verdieping:
Ruime entree, voorzien van een garderoberuimte en meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, woonkamer met aangrenzend de eetkamer of werk/studeer kamer, welke een inbouwkast heeft. Deze beide in elkaar overlopende ruimten hebben een ruim oppervlak en vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer is een loggia/ balkon toegankelijk met veel zonlicht en ruimte voor 2-3 personen. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot een nette keuken met extra raam door de hoekligging waardoor u tijdens het koken uitkijkt over het naastgelegen weiland. De ruime slaapkamer (ca 14 m2)  heeft een ruime inloopkast waar zich ook de opstelplaats voor de wasmachine bevindt. Vanuit de slaapkamer is een nette badkamer met wastafelmeubel, 2e toilet en en douche bereikbaar.

In de onderbouw is een eigen berging aanwezig.

Bijzonderheden

Hoog Doorwerth:
In het gebouw is onder andere een recreatieruimte met biljarthoek, vleugel, bibliotheek en zonnig buitenterras aanwezig. Fietsenstalling met laadplekken, een gymruimte en een klusruimte zijn beschikbaar. Er worden in Hoog Doorwerth regelmatig activiteiten voor en door de bewoners georganiseerd. Ook Buurtzorg is er actief. Dus indien op enig moment noodzakelijk, is huishoudelijke hulp en persoonlijke begeleiding en zorg snel beschikbaar.  In serviceflat Hoog Doorwerth kunt u bijvoorbeeld ook beschikken over een oproepsysteem waarmee u zowel overdag als ’s nachts iemand voor hulp kunt oproepen. Het specifieke van een serviceflat is dat er eventueel hulp op maat kan worden geboden. Men hoeft dus niet méér diensten af te nemen dan men zelf nodig vindt. Het basispakket is verplicht. Hoog Doorwerth heeft een centrale ligging. Winkels op loopafstand en openbaar vervoer stopt voor de deur, waardoor steden als Arnhem en Wageningen goed bereikbaar zijn. Alles wat het leven aangenaam maakt vindt u in de nabije omgeving, waaronder cultuur, sport, prachtige wandel- en fietsroutes door de groene omgeving en restaurants. 

Het complex:
Hoog Doorwerth bestaat uit 95 twee- en driekamerappartementen en is goed toegankelijk, mede door de aanwezigheid van 3 personenliften. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het eigen terrein, denk hierbij ook aan invalideparkeerplaatsen en garageboxen. 

Overige informatie:
- Ruime parkeergelegenheid op het terrein van de VVE;
- Bijdrage VVE € 476,- (dit is incl. voorschot verwarming en electra)
- Bij aankoop van dit appartementsrecht zal in de koopakte een zgn. ''geen eigen bewoning clausule'' opgenomen worden;
- Aanvaarding in overleg. 
- Glasvezel aanwezig.
- Minimale leeftijdsgrens van 50 jaar.

Kenmerken