Beschrijving

Op loopafstand van het gezellige "winkelhart" van Arnhem met zijn horecapleinen met gezellige restaurants, cafés, bioscopen en het station op de eerste etage gelegen 4-kamer appartement met levendig uitzicht op de bekende "Blauwe Golven"
Dit goed onderhouden appartement ligt in het centrum, met voldoende parkeermogelijkheden. De woning beschikt over een 2 balkons gelegen op het zuidwesten en noordoosten).

Ruime berging in de onderbouw van het complex.

Ligging
Het appartement is zeer centraal gelegen ten opzichte van winkels, station Arnhem CS en diverse uitvalswegen naar de N225, N224, N325 en de A325.

Eerste verdieping

Indeling: 
Entree/hal met meterkast en toilet, bergkast en toegang naar alle vertrekken. 

Eenvoudige dichte keuken, ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde gesitueerd met balkon op het zuidwesten, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het 2e balkon op het noordoosten en een kleinere 3e slaap/kleedkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel, een aansluiting voor wasmachine en de CV-ketel is hier opgesteld.

Bijzonderheden

- Vrij uitzicht, op loopafstand van het centrum en het centraal station!
- Service kosten bedragen € 139,- per maand, 
- Actieve VVE. Reservefonds aanwezig

Indien u voor de deur wilt parkeren kunt u bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen (ca. € 140,--/jaar). Bezoekersvergunning is tevens ook mogelijk.

Kenmerken