Beschrijving

Bij Parkflat de Valkenburcht is zelfstandig wonen met service en zorg voor senioren (55+ jaar) binnen handbereik! Wanneer u woont in De Valkenburcht houdt u uw sociale leven op peil en beschikt u over een veilige woonomgeving. Het geheel is gelegen in een prachtig, bosrijk gebied te Oosterbeek. Wij bieden u overwegend HUUR appartementen aan. Neemt u ook eens een kijkje op de website, parkflatvalkenburcht.nl voor extra aangezichten, informatie en een algemene indruk!
Bel voor een vrijblijvende afspraak met ons kantoor en maak uw eerste stap naar een nieuw en comfortabel alternatief in Oosterbeek!

Overige informatie:
-De Valkenburcht blinkt uit in aanvullende services. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk maaltijden aan huis te verkrijgen, in de sfeervolle Lounge uit eten te gaan , genieten van het uitgebreide culturele aanbod maar ook medicijnbezorging aan huis en zelfs een wasserij aan huis.
-Uw veiligheid wordt mede gewaarborgd door de aanwezigheid van medewerkers, dag- en nacht. Deze mensen staan u tot dienst als het tegenzit.


-ZONDAG:
Om u zelf uw eigen mening te laten vormen over deze appartementen bieden wij u op zondag een middag sfeerproeven aan. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of drankje in de lounge/restaurant zelf bepalen wat u vindt van de sfeer, omgeving en uitstraling van het complex als geheel. Neemt u hiervoor wel eerst contact met ons kantoor op voor het maken van een afspraak.

-VRIJDAGOCHTEND:
Wilt u genieten van het bos en prachtige omgeving waar Parkflat Valkenburcht zich bevindt? Kom dan langs en laat u rondleiden door het complex door een van de medewerkers van De Valkenburcht. De koffie staat klaar en tegelijkertijd doet u een goede indruk op van deze appartementen! Maak wel eerst een afspraak met ons kantoor.

-Informatie BROCHURE:
Uiteraard kunt u ook eerst de informatie per brief of per e-mail ontvangen voorafgaand aan een mogelijk bezoek. Vraagt u ons hiernaar. 

-De appartementen:
De huurappartementen variëren in grootte tussen de 60 m2 en 122 m2. De genoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten (onder andere beheer, water en cv-kosten, glasbewassing, ophalen huisvuil, brandalarmsysteem). De appartementen zijn regelmatig, op doorlopende basis, beschikbaar. Het aanbod is afwisselend en men doet er alles aan om uw specifieke wensen te realiseren!

https://www.parkflatdevalkenburcht.nl/

Kenmerken