Makelaarskantoor Oosterbeek

Bij Van Gelre Makelaarskantoor Oosterbeek gaat het om mensen, niet om stenen

Het gaat bij Van Gelre Makelaarskantoor Oosterbeek om mensen, niet om stenen. Als makelaar zijn wij vaak betrokken bij belangrijke emotionele gebeurtenissen in het leven van onze klanten. Denk aan samenwonen en gezinsuitbreiding. Maar ook de minder leuke kanten van het leven als echtscheiding en overlijden komen natuurlijk voor. Het optimaal begeleiden van de verkoop of aankoop van de betrokken woning en daarmee onze klanten bijstaan geeft voldoening.

Actief en gemotiveerd

Hoe vaak hoor je niet dat een makelaar al maanden of soms nog langer geen contact meer heeft gehad met zijn opdrachtgever? Dat kan toch beter? Iedereen snapt dat een makelaar de markt niet in zijn eentje kan veranderen. Maar bereikbaar zijn kan toch geen kwaad? In dit kader hebben wij bijvoorbeeld een online agenda ontwikkeld. U kunt hier binnen- en buiten kantoortijd gewoon uw afspraak plannen, 24 uur per dag! Als actieve en gemotiveerde makelaar zijn dat bijzonder bruikbare tools om uw koper te vinden.

Wilt u meer weten over wat wij als actieve en gemotiveerd makelaar in regio Oosterbeek voor u kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in voor het maken van een vrijblijvende afspraak met Van Gelre makelaardij BV. Of plan een afspraak in onze online planner. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen. Bel 026-2600010. Wij zijn u graag van dienst!