taxatie

De aankoopmakelaar is terug!

Het valt ons op dat er de laatste tijd veel meer gebruik wordt gemaakt van een makelaar bij de aankoop van woning. De laatste jaren was dit door allerlei factoren minder het geval. Verklaring voor deze ‘revival’ is naar mijn mening een groter verschil in de gestelde vraagprijzen op de markt. Het ene huis heeft een scherpe, marktconforme vraagprijs. Het andere woonhuis nog een prijs van voor de crisis.. Om de verschillen inzichtelijk te maken en u niet te ‘vertillen’ aan een woning is het inzetten van een makelaar die uw persoonlijke belangen behartigt een verstandige keuze. Immers, het gaat toch om gigantische bedragen!

Van Gelre makelaardij zou u graag ondersteunen bij het vinden van uw nieuwe huis. Als ‘aankopende’ makelaar hanteren wij een percentage van het bedrag tussen de vraagprijs en uiteindelijke koopsom, dit met een basisbedrag, per onderhandeling, van 250,- euro exclusief het btw-tarief. Het percentage over het verschil komen wij samen met u graag nader overeen.

Interesse? Neemt u contact op met ons kantoor via de telefoon: 026-2600010 of plan uw afspraak rechtstreeks in onze unieke online agenda op de website.

Wij zijn u graag van dienst!