Lebretweg 11 OOSTERBEEK


Kenmerken

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Type
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1920
Kamers
4
Woonopp.
106 m²
Perceelopp.
177 m²
Ligging
in centrum
Garage
geen garage
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
BergingType
vrijstaand hout
Status
beschikbaar

***(AF-)BOUWPROJECT***
Uitsluitend voor de bouwers! Deze woning werd in oude staat aangekocht en volledig gestript door de huidige eigenaar. De sloop van het gedateerde interieur is inmiddels grotendeels tot een goed einde gebracht. De begane grondvloer wordt voor rekening en risico van de eigenaar nog geïsoleerd en met beton gestort. Hier is vloerverwarming mogelijk! Ook zal er een aanpassing van de woonkamervloer plaatsvinden. De draagbalken zullen bij oplevering van de woning verhoogd in de muur geplaatst worden waardoor een extra woonruimte ontstaat! Ook deze kosten zijn INCLUSIEF de prijs.

Nu zoeken wij voor de eigenaar wegens tijdgebrek een nieuwe koper die naar eigen inzien deze woning wil (af-)bouwen! De woning biedt leuke voorwaarden voor gebruik en de locatie is bijzonder te noemen zo midden in het centrum. Leuke voorwaarden en karakteristiek aanzicht. Wij zoeken de bouwer bij het verhaal!

De woning in getallen:
Bouwjaar: 1920
Perceel: 177 m2
M2: 106 m2
M3: circa 353 m3

Indeling:
Entree te realiseren naar wens, ruime woonkamer aan de voorzijde. Deze ruimte is bijzonder door de mogelijkheid met een entresol twee woonkamerdelen boven elkaar te creëren. Wij laten u deze bijna kant-en-klare mogelijkheid graag zelf zien. Door het gebruik van deze mogelijkheid ontstaat een zee van ruimte en een bijzonder “loft” effect. Aansluitingen voor toilet en keuken zijn reeds aanwezig en door huidige situatie nog makkelijk te verplaatsen. Via vaste wenteltrap naar:

1e verdieping:
Ruime etage met plaats voor badkamer en twee ruime of drie slaapkamers. Een oplopend plafond met aanzienlijke hoogte naar de nok zou deze ruimte in de toekomst een prachtig aanzicht geven.

Overige informatie:
Deze aanbieding is uitsluitend bedoeld om de particuliere consument en/of aannemers te interesseren en informeren. De presentatie is zeer summier te noemen. Een feitelijke bezichtiging van het goed is noodzakelijk om een reëel beeld te krijgen van de bouwmogelijkheden en kosten.

Wilt u graag de digitale brochure ontvangen van deze woning?
Klik hieronder op de link om de brochure te downloaden.

Wilt u graag meer weten over deze woning?
Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij.

Wilt u graag een afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak in te plannen.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in
security code
Beveiligingscode (kleine letters):