Fangmanweg 74-1 OOSTERBEEK


Kenmerken

Vraagprijs
€ 899.000,- k.k.
Type
Woonhuis
Soort woning
villa
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1948
Kamers
6
Woonopp.
155 m²
Perceelopp.
670 m²
Ligging
aan park, aan rustige weg, open ligging, vrij uitzicht
Garage
vrijstaand steen
Tuin
tuin rondom
Status
beschikbaar

Volledig gerenoveerde vrijstaande villa met vrijstaande garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en aangebouwde berging. Deze villa is gelegen op een van de meest unieke locaties te Oosterbeek! De omgevingsruimte is prachtig…Zo dicht tegen het centrum wonen en toch zo vrij…

Deze vermelding betreft een professioneel onderbouwde aanbieding voor de aankoop van het bestaande woonhuis in combinatie met de renovatie en verbouwing van het goed. Met deze Funda vermelding willen wij u graag laten zien hoe bijzonder deze locatie te Oosterbeek is en vooral wat er allemaal mogelijk is met deze ruwe diamant!

Aanzichten:
De getoonde aanzichten betreffen professionele, in opdracht getekende, plattegronden en 3D-aangezichten. De tekeningen zijn constructief mogelijk en eveneens is het plan getoetst aan het gemeentelijke bestemmingsplan op haalbaarheid. Ook is er aan de uitvoering van het werk gedacht. Bij de uitvoering van deze plannen kunt u gebruik maken van professionele bouwbegeleiding.

Energie:
Inclusief de beoogde totaalprijs is een isolatiewaarde begroot die ruim aan alle huidige eisen gaat voldoen. Uiteraard staat het koper vrij dit naar eigen invulling nader uit te werken.

Prijsstelling:
De geoffreerde prijs bestaat uit een koopsom voor aankoop van de bestaande bouw (2%OVB) en de uitvoering van renovatiewerk.in eigen beheer van de koper (21% BTW). INCLUSIEF de huidige prijs zijn al een keuken, badkamer, toilet, wandafwerking en isolatie begroot. Echter; nadere invulling en kwaliteitseisen van de koper zullen de uiteindelijke bouwsom bepalen. Om deze reden is een gesprek over uw wensen en ideeën van groot belang voor het bepalen van de uiteindelijke totaalprijs.

Is uw interesse gewekt? Vraag een gesprek en meer informatie aan bij ons kantoor.

Wilt u graag de digitale brochure ontvangen van deze woning?
Klik hieronder op de link om de brochure te downloaden.

Wilt u graag meer weten over deze woning?
Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij.

Wilt u graag een afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak in te plannen.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Afspraak type: