Cardanuslaan 28A DOORWERTH


Kenmerken

Vraagprijs
€ 580.000,- k.k.
Type
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1973
Kamers
8
Woonopp.
107 m²
Perceelopp.
693 m²
Ligging
aan rustige weg, bedrijventerrein
Garage
carport
Tuin
achtertuin, patio/atrium
BergingType
inpandig
Status
beschikbaar

DIENSTWONING MET BEDRIJFSRUIMTE!
Vrijstaande patio-bungalow met carport, besloten (terras-)tuin en ruime bedrijfsruimte. Let op! Het betreft een bedrijfs-/dienstwoning, gesitueerd op het bedrijventerrein van Doorwerth met centrale ligging in de dorpskern. De goed onderhouden bungalow is bijzonder van aard en blinkt uit in functionaliteit. Hiermee is deze woning bijzonder geschikt voor kopers die aan huis willen werken en wonen!

Interesse? Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken. De bedrijfsruimte dient nog feitelijk gesplitst te worden. Deze kosten zullen door koper gemaakt worden naar eigen kwaliteitseisen. Kosten van juridische splitsing en bijkomende notariële kosten neemt verkoper voor zijn rekening. Neem contact op met ons kantoor voor het bespreken van de verdere mogelijkheden.

Indeling BUNGALOW:
Entree/hal, toilet, meterkast met voldoende groepen, doorgang naar slaapkamer 1, ruimtelijke L-vormige woonkamer met veel daglicht, net afwerkingsniveau en voorzien van een schuifpui naar de binnentuin en terras. Vanuit de woonkamer is een dichte keuken bereikbaar. Deze ruimte beschikt over een modern keukenblok met diverse inbouwapparatuur en heeft openslaande deuren naar het terras. Eveneens is vanuit deze ruimte de kelder bereikbaar met o.a. opstelplaats voor de cv-installatie. Via een tussenhal zijn een nette badkamer met o.a. douche, 2e toilet en dubbele wastafel en twee extra slaapkamers bereikbaar. Ook is er doorgang naar een bergkamer en kantoorkamer (cq. bijkeuken). Het terras en carport zijn vanuit deze ruimten bereikbaar.

OMSCHRIJVING BEDRIJFSRUIMTE:
Deze bedrijfsruimte is momenteel in gebruik te Doorwerth en dient nog gesplitst te worden. De bedrijfsruimte zal na afsplitsing een (BVO) oppervlakte van circa 227 m2 hebben met een inhoud rond 743 m3. Voorzieningen als een pantry, keukenblok, kantoorkamer en toilet zijn aanwezig. E.e.a. in overleg met de toekomstige koper uiteraard.

Patio-tuin:
De binnentuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een overkapping. Het geheel geeft veel privacy, verkrijgt ruim zonlicht en maakt een verzorgde indruk.

Overige informatie:
Ligging op het bedrijventerrein Doorwerth. Bestemmingsplan: Doorwerth 2013
Plat dak: vernieuwd in 2013
Installatie: Nefit HRC-30 Topline, eigendom / 9 jaar oud
Bouwjaar: 1973
Carport: bouwjaar: 2002

Wilt u graag de digitale brochure ontvangen van deze woning?
Klik hieronder op de link om de brochure te downloaden.

Wilt u graag meer weten over deze woning?
Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij.

Wilt u graag een afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak in te plannen.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in
security code
Beveiligingscode (kleine letters):