Berkendreef 14 Renkum


Kenmerken

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Type
Woonhuis
Soort woning
bungalow
Type woning
geschakelde woning
Bouwjaar
1980
Kamers
6
Woonopp.
191 m²
Perceelopp.
455 m²
Garage
inpandig
Tuin
patio/atrium, tuin rondom
BergingType
inpandig
Energie label
A
Status
verkocht

Unieke U-vormige bungalow met inpandige garage, ruimtelijke patio tuin, omliggende grond en met zeer veel lichtinval en privacy. Zo besloten als de woonwijk is, zo ruimtelijk is deze woning aan de binnenzijde. Met zijn ligging aan een kindvriendelijke speelparkje aan de achterzijde, ideale ligging ten opzichte van de omliggende voorzieningen en met het comfort dat begane grond wonen met zich meebrengt durven wij hier van een zeldzaam aanbod te spreken. De huidige eigenaren hebben kosten nog moeite gespaard om deze woning energie neutraal te maken, o.a. door de plaatsing van 28 zonnepanelen (met overcapaciteit) en een warmtepomp. Ook op dit gebied mag gesproken worden van een uiterst modern en volumineus woonhuis.

Deze woning in getallen:
Perceel grond van 455 m2.
Het bouwjaar is 1980
Woon-werkruimte: 195 m2 (branchebreed: 221m2)
Inhoud: 890 m3
Ook ideaal te bewonen bij verminderde validiteit

Begane grond:
Entree met garderobe nis, meterkast met ruime voorziening aan automatische groepen, patio gerichte woonkamer met open haard en deur naar de patio tuin, open inbouwkeuken uit 2003 waarvan in 2018 alle apparatuur en de bovenkasten zijn vernieuwd met vaatwasser, 1,5 spoelbak, koelkast, 5-pits gaskookplaat, schouw en oven. De gehele vloer is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer zijn twee vleugels bereikbaar. Aan de linkerzijde bevinden zich een ruime bijkeuken met opstelplaats voor o.a. de wasmachine-/droger en cv-installatie, en een deur naar ruimtelijke opslagkamer met mogelijkheid tot praktijkruimte. Deze ruimte is via zelfstandige ingang vanuit buiten bereikbaar. Onder de vloer bevindt zich het voormalige zwembad. De bak is aanwezig en herstel van het bad is mogelijk. Verder bevinden zich hier een werkkast, toilet, douche en twee slaapkamers.

Rechtervleugel:
Via een gang met veel daglicht zijn twee slaapkamers, een bergkamer en ruime badkamer bereikbaar. De badkamer toont fris en ruimtelijk. Het geheel is voorzien van een ligbad gecombineerd met douche, (hangend) 2e toilet en dubbele wastafel. De inpandige garage is bereikbaar via de tuin met een deur of via de elektrische garagedeur. Deze biedt eenvoudig ruimte aan 1 auto waarna er voldoende werkruimte overblijft. De garagedeur is automatisch.

Energie:
Door de gedane aanpassingen op het energievlak leveren de zonnepanelen ongeveer 8.540 kw/u per jaar aan stroom. Hiermee is een overcapaciteit gecreëerd. Hiermee zou stroom kunnen leveren aan een elektrische auto of het verwarmen van het zwembad. Ook is gebruik gemaakt van een warmtepomp. Deze installatie levert u een verwachte reductie van 1500 m3 gas per jaar op.

Wilt u graag de digitale brochure ontvangen van deze woning?
Klik hieronder op de link om de brochure te downloaden.

Wilt u graag meer weten over deze woning?
Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij.

Wilt u graag een afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak in te plannen.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in
security code
Beveiligingscode (kleine letters):