Beekhuizenseweg 70 VELP


Kenmerken

Koopsom
€ 209.000,- v.o.n.
Type
Appartement
Soort woning
maisonnette
Bouwjaar
2015
Kamers
2
Woonopp.
78 m²
Perceelopp.
78 m²
Ligging
aan park, in bosrijke omgeving
Garage
geen garage
Status
beschikbaar

Luxe hotellodges (2- tot 4 persoons of 4- tot 8-persoons) voor investering of recreatief gebruik op UNIEKE LOCATIE te koop!

Op deze fenomenale locatie in Nationaal Park Veluwezoom worden er tegelijk met de bouw van een nieuw, hip Bed & Breakfast hotel (12 kamers) ook 8 bijzondere hotellodges gerealiseerd. Voor deze luxe recreatiewoningen met hotelservice geldt dat u kunt kiezen uit 1) verhuur in combinatie met eigen gebruik, of 2) volledige verhuur. De verhuur en hotelservice worden verzorgd door het B&B hotel. Kenmerkend voor alle lodges zijn de fraaie architectuur (met veel detaillering) en de kwaliteit van de bouw. Er wordt een duurzaam en waardevast bezit gecreëerd. De eerste vier geschakelde lodges (nummers 1 t/m 4) bevinden zich in het prominente gebouw grenzend aan het gastenverblijf van het B&B hotel. Deze lodges hebben ieder hun entree middels een stoere houten trap en grote veranda, en beschikken over buitenruimtes op het oosten én het westen. De andere vier lodges (nummers 5 t/m 8) hebben een aantrekkelijke ligging op het zuiden en zijn aan elkaar geschakeld in een vrijstaand gebouw.

De lodges variëren van ca. 78 m2 tot 107 m2. Op de begane grond bevindt zich de ruime zit-/eetkamer (met luxe 2-persoonsslaapbank) met pelletkachel en de luxe, volwaardige keuken. Op de verdieping beschikt elke lodge over minimaal één slaapkamer en luxe badkamer. Afhankelijk van het type lodge zijn er diverse uitbreidings-/meerwerkopties mogelijk. Alle lodges hebben een royale plafondhoogte van 4 meter in de zit-/eetkamer. Door de hoogte en indeling zijn alle lodges ruim en licht. De buitenruimtes worden betreed via dubbele openslaande deuren.
Het terrein van ruim 1 ha. biedt voldoende gelegenheid tot parkeren en beschikt over een aangelegde tuin met verharde paden en terras(sen). Het eigen bos bestaat uit prachtige bomen en vloeit over in het omringende landgoed. De lodges bevinden zich midden ín het Nationaal Park, en dat is echt uniek te noemen. Vanuit uw lodge ziet u ’s morgens vroeg de reeën of wilde zwijnen
voorbij struinen.

Bijzonderheden:
– Hoge kwaliteit bouw
– Ligging in Nationaal Park
– Verhuur via poolsysteem (nadere details voorhanden)
– Permanente bewoning niet toegestaan

Woonoppervlak: ca. 78 tot 107m2

Koopsommen vanaf € 209.000,= v.o.n. excl. BTW

SLECHTS 8 RECREATIEWONINGEN MAKEN ONDERDEEL UIT VAN DIT LUXE, KLEINSCHALIGE BUITENVERBLIJF MIDDEN IN DE NATUUR
– VRAAG NU VRIJBLIJVEND DE UITGEBREIDE VERKOOPBROCHURE AAN –

Wilt u graag de digitale brochure ontvangen van deze woning?
Klik hieronder op de link om de brochure te downloaden.

Wilt u graag meer weten over deze woning?
Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij.

Wilt u graag een afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak in te plannen.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Afspraak type: