Bato’sweg 0ong OOSTERBEEK


Kenmerken

Vraagprijs
op aanvraag
Type
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2021
Kamers
4
Woonopp.
94 m²
Perceelopp.
96 m²
Ligging
in bosrijke omgeving, in woonwijk
Garage
geen garage
BergingType
vrijstaand hout
Status
verkocht

VERA EIJBERSHOF.
Middenwoningen (type B en E) zijn REEDS VERKOCHT!

Nieuwbouw op een absolute toplocatie te Oosterbeek is zeldzaam maar gaat nu gebeuren. De verkoop van 10 woningen aan de Vera Eijbershof gaat van start! Op een unieke locatie, op loopafstand van het gezellige Oosterbeekse centrum en het prachtige Park Bato’swijk gaat de bouw van 10 nieuwbouwwoningen plaatsvinden. Gaat u wonen in dit nieuwste wijkje van Oosterbeek? De woningen worden gesitueerd in een reliëfrijk, kindvriendelijk hofje. De natuurlijke hoogteverschillen in het terrein versterken de dynamiek van het eigentijdse kappenspel hetgeen ook kenmerkend is voor het straatbeeld rondom het plangebied. Het betreffen in totaal 10 duurzame en natuurinclusieve gezinswoningen, bestaande uit 2 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 helft van dubbele woningen. De bouw zal worden uitgevoerd conform de BENG- eisen wat het geheel uniek maakt in Oosterbeek!

Aan de oevers van de Rijn en aan de rand van de Veluwe, ligt het dorp Oosterbeek. Met de grote hoogteverschillen, vele beekjes, landgoederen, parken en bossen is Oosterbeek een fantastische en unieke groene omgeving. Om die reden is Oosterbeek al eens bekroond tot groenste dorp van Nederland en later zelfs van Europa.

Door de centrale ligging, zijn nagenoeg alle voorzieningen aanwezig in het dorp of binnen handbereik. Het centrum van Oosterbeek is gezellig, heeft allure en biedt een breed aanbod aan winkels, sport en horeca-gelegenheden. Met de fiets, bent u binnen 15 minuten in het centrum van Arnhem of op het NS- centraal station van Arnhem. Oosterbeek beschikt over een eigen treinstation en biedt zeer goede busverbindingen richting Arnhem, daarnaast zijn de A50, A12 en A15 snel bereikbaar.

Wilt u graag de digitale brochure ontvangen van deze woning?
Klik hieronder op de link om de brochure te downloaden.

Wilt u graag meer weten over deze woning?
Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met Marc Oortgiesen van Van Gelre makelaardij.

Wilt u graag een afspraak maken?
Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak in te plannen.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in
security code
Beveiligingscode (kleine letters):